NL EN

Nieuwsberichten

Van Lanschot Kempen tekent mee voor klimaatdoelen

Vandaag heeft CEO Karl Guha zich namens Van Lanschot Kempen, samen met bestuurders van circa vijftig andere banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders en hun koepels, gecommitteerd aan de klimaatdoelen van het kabinet.

Van Gogh Museum en Van Lanschot brengen Hockney’s The Arrival of Spring tot leven op Museumplein

Op 20, 21 en 22 maart 2019 transformeerden de lichtkunst van kunstenaarscollectief Blauwe Uur en de muziek van Remy van Kesteren het Museumplein van een koele winternacht naar een levendige voorjaarsdag in The Arrival of Spring LIVE.

Leerlingen Amersfoortse Berg winnen Scholenstrijd en masterclass bij Kempen

De leerlingen van openbaar lyceum De Amersfoortse Berg zijn de winnaars geworden van het beursspel Scholenstrijd. Zij openden vandaag de Amsterdamse beurs en volgen een masterclass beleggen bij Kempen.

Van Lanschot Kempen geschokt door plots overlijden Joop Witteveen

Met ongeloof en verdriet heeft Van Lanschot Kempen afgelopen zaterdag kennis genomen van het volkomen onverwachte overlijden van Joop Witteveen.

Van Lanschot Kempen benoemt Robin Boon tot directeur Communicatie

Per 1 augustus start Robin Boon als directeur Communicatie bij Van Lanschot Kempen.

Van Lanschot Kempen voor het eerst in top-10 Transparantiebenchmark

De jaarlijkse benchmark van het ministerie van Economische Zaken meet hoe transparant de 505 grootste bedrijven van Nederland rapporteren over de economische, milieu- en sociale resultaten van hun bedrijfsvoering.

Van Lanschot Kempen roept op om mee te denken over de bijdrage aan de Sustainable Development Goals

De Verenigde Naties hebben eind 2015 de Sustainable Development Goals (SDG's) opgesteld om de wereld tot ‘een betere plek te maken in 2030’. Van Lanschot Kempen heeft een opzet gemaakt hoe zij bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen. 

Banken roepen op tot verdere vergroening

Op 28 juni 2017 heeft Karl Guha, bestuursvoorzitter van Van Lanschot Kempen, samen met twaalf andere CEO's van financiële instellingen, het toekomstige kabinet via een openbare verklaring opgeroepen om gezamenlijk stappen te zetten naar een klimaatneutrale en duurzame economie.

Van Lanschot neemt deel aan ‘Baas van Morgen’ van JINC

Drie leden van de Executive Board van Van Lanschot, staan op 26 januari voor een dag hun stoel af aan een kind. Dat doen zij in het kader van het landelijke project ‘Baas van Morgen' van JINC.

Van Lanschot wint SponsorRing 2016

Van Lanschot heeft op 24 november de SponsorRing 2016 gewonnen in de categorie Kunst & Cultuur. Van Lanschot won de ring in het kader van de sponsoring van het Van Gogh Museum.