NL EN

Persberichten

16 Persberichten uit:

Van Lanschot Kempen trading update: derde kwartaal 2019

Van Lanschot Kempen publiceert vandaag de trading update over het derde kwartaal van 2019: resultaten in lijn met eerste twee kwartalen en client assets nemen toe tot € 101,1 miljard.

Aandeelhouders Van Lanschot Kempen keuren voorgestelde kapitaalteruggave goed

De aandeelhouders van Van Lanschot Kempen hebben vandaag het voorstel tot kapitaalteruggave van € 1,50 per aandeel goedgekeurd, dat werd aangekondigd op 27 augustus 2019.

Van Lanschot Kempen: aankondiging BAVA in verband met voorgestelde kapitaalteruggave

Op 9 oktober 2019 zal Van Lanschot Kempen een buitengewone algemene vergadering (BAVA) houden in verband met de voorgestelde kapitaalteruggave van € 1,50 per aandeel. 

Van Lanschot Kempen: ruim € 83 miljoen nettowinst en voorstel kapitaalteruggave

Van Lanschot Kempen heeft de halfjaarcijfers over 2019 gepresenteerd.

Aantal miljonairs in Nederland licht gestegen

Het aantal miljonairs* in Nederland is met 1,2% gestegen. 115.000 particuliere huishoudens in Nederland hebben een vermogen van € 1 miljoen of meer. Dat zijn er ruim duizend meer dan het jaar ervoor. Dit blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat op verzoek van Van Lanschot is uitgevoerd. Het onderzoek is gebaseerd op de meest recente vermogensgegevens  (2017).

Van Lanschot Kempen rondt inkoopprogramma van eigen aandelen af

De ingekochte aandelen zullen worden gebruikt ter afdekking van de toe te kennen certificaten van aandelen aan medewerkers in het kader van het bestaande beloningsbeleid en aandelenplannen.

AVA stelt jaarrekening 2018 vast en stemt in met herbenoeming Willy Duron en Bernadette Langius als lid van Raad van Commissarissen

De algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) heeft op 22 mei 2019 de jaarrekening 2018 vastgesteld. De AVA, die vandaag werd gehouden in ’s-Hertogenbosch, ging ook akkoord met alle overige in stemming gebrachte voorstellen.

Van Lanschot tekent als hoofdpartner van het Van Gogh Museum

Van Lanschot wordt hoofdpartner van het Van Gogh Museum. De nieuwe overeenkomst komt voort uit de succesvolle samenwerking de afgelopen vijfeneenhalf jaar tussen het museum en de wealth manager. 

Van Lanschot Kempen trading update: eerste kwartaal 2019

Van Lanschot Kempen publiceert vandaag de trading update over het eerste kwartaal van 2019.

Voorstel herbenoeming Willy Duron voor periode van twee jaar

De agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 mei 2019 is gepubliceerd.

Van Lanschot Kempen rondt verkoop belang in Van Lanschot Chabot | Mandema & Partners af

Van Lanschot Kempen maakt vandaag bekend dat de verkoop van haar 49%-belang in Van Lanschot Chabot | Mandema & Partners (VLCMP) aan De Goudse Verzekeringen is afgerond.

Publicatie geconsolideerde financiële verslaggeving Van Lanschot NV 2018

Van Lanschot Kempen heeft vandaag de geconsolideerde financiële verslaggeving van Van Lanschot NV over 2018 gepubliceerd.

Van Lanschot Kempen publiceert Jaarverslag 2018

In dit verslag bieden we onze aandeelhouders en andere stakeholders een integraal overzicht van onze prestaties in 2018 en onze toegevoegde waarde als onafhankelijke, gespecialiseerde wealth manager.

Start inkoopprogramma van aandelen ter afdekking van beloningsbeleid en aandelenplannen

Van Lanschot Kempen start op 21 februari 2019 met het inkopen van maximaal 370.000 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A).

Van Lanschot Kempen: ruim € 80 miljoen nettowinst in 2018

Van Lanschot Kempen heeft de jaarcijfers over 2018 gepresenteerd.

Van Lanschot Kempen verkoopt belang in Van Lanschot Chabot | Mandema & Partners

Vandaag maakt Van Lanschot Kempen bekend dat overeenstemming is bereikt over de verkoop van haar 49%-belang in Van Lanschot Chabot | Mandema & Partners (VLCMP) aan De Goudse Verzekeringen.

Aanmelden persberichten

Wilt u automatisch persberichten per e-mail ontvangen?