NL EN

Persberichten

5 Persberichten uit:

Start inkoopprogramma van aandelen ter afdekking van beloningsbeleid en aandelenplannen

Van Lanschot Kempen start op 20 februari 2020 met het inkopen van maximaal 150.000 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A).

Van Lanschot Kempen: ruim € 98 miljoen nettowinst in 2019

Van Lanschot Kempen heeft de jaarcijfers over 2019 gepresenteerd.

Leonne van der Sar kondigt vertrek aan bij Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen maakt vandaag bekend dat Leonne van der Sar heeft besloten om in de loop van 2020 terug te treden. Leonne is lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen en verantwoordelijk voor de Merchant Banking activiteiten zoals Corporate Finance, Equity Capital Markets en Securities.

a.s.r. en Van Lanschot Kempen gaan samenwerkingsovereenkomst aan voor beleggingsrekeningen a.s.r. bank

a.s.r. bank, onderdeel van ASR Nederland N.V. (a.s.r.), en Van Lanschot Kempen kondigen een samenwerkingsovereenkomst aan. Deze overeenkomst biedt de ruim 15.000 klanten met een beleggingsrekening bij a.s.r. bank de mogelijkheid kosteloos over te stappen naar Evi van Lanschot (Evi). Deze samenwerking is de laatste stap voor a.s.r. in de afronding en afsluiting van haar bancaire activiteiten.

Van Lanschot Kempen: afwaardering van goodwill

Van Lanschot Kempen zal in de jaarcijfers van 2019 een boekhoudkundige afwaardering van € 35 miljoen op goodwill nemen. De afwaardering heeft geen impact op de liquiditeitspositie, de CET1-ratio en het dividendbeleid van Van Lanschot Kempen.

Aanmelden persberichten

Wilt u automatisch persberichten per e-mail ontvangen?