NL EN

Persberichten

24 Persberichten uit:

Van Lanschot Kempen benoemt Erwin Schoeters als voorzitter van het managementcomité van Van Lanschot België

Van Lanschot Kempen kondigt vandaag de benoeming aan van Erwin Schoeters als voorzitter van het managementcomité Van Lanschot België per 1 november 2020. De benoeming is goedgekeurd door de toezichthouder (DNB). 

Van Lanschot Kempen: trading update derde kwartaal 2020

Van Lanschot Kempen publiceert vandaag de trading update over het derde kwartaal van 2020.

Het Concertgebouw en Van Lanschot Kempen presenteren nieuwe podcast en videoserie

Het Concertgebouw presenteert deze maand een nieuwe podcast en videoserie. In de podcast 'Praten over muziek' gaat presentator Gijs Groenteman samen met musicoloog Thomas de Jonker in gesprek met musici die in Het Concertgebouw optreden. In de gelijktijdig gelanceerde nieuwe videoserie Van Lanschot Kempen Concertgebouw Sessions zien we musici thuis én in Het Concertgebouw optreden en vertellen over hoe zij dit jaar beleven. 

Ellen Gallagher winnaar Van Lanschot Kempen Kunstprijs

De Van Lanschot Kempen Kunstprijs is toegekend aan de spraakmakende kunstenares Ellen Gallagher. Tijdens het selectieproces was de jury onder de indruk van de kwaliteit, diversiteit en originaliteit van het oeuvre van Gallagher. 

Van Lanschot Kempen benoemt Jeroen Berns als Hoofd Kempen Merchant Banking

Van Lanschot Kempen kondigt vandaag de benoeming van Jeroen Berns aan als hoofd van Kempen Merchant Banking per 14 september 2020. Merchant Banking houdt zich bezig met Corporate Finance, Equity Capital Markets en Securities.

Van Lanschot Kempen benoemt Erik van Houwelingen in Executive Board

Van Lanschot Kempen maakt vandaag bekend dat Erik van Houwelingen per 15 november wordt benoemd als lid van de Executive Board. Erik wordt verantwoordelijk voor Asset Management, een van de kernactiviteiten van Van Lanschot Kempen, en benoemd tot voorzitter van de directie van Kempen Capital Management.

Van Lanschot Kempen: nettowinst bijna € 10 miljoen in eerste halfjaar

Van Lanschot Kempen presenteert vandaag de halfjaarcijfers over 2020.

Van Lanschot Kempen zet belangrijke stap in groeistrategie met overname van Hof Hoorneman Bankiers

Van Lanschot Kempen en de aandeelhouders van Hof Hoorneman Bankiers hebben overeenstemming bereikt over de overname door Van Lanschot Kempen van alle aandelen van Hof Hoorneman Bankiers.  

Kempen Capital Management investeert verder in digitale dienstverlening Client Solutions

Van Lanschot Kempen is verheugd te melden dat Kempen Capital Management zich versterkt met zes gespecialiseerde medewerkers die zich specifiek richten op de verdere verbetering van de digitale dienstverlening van Client Solutions met de nadruk op institutionele, fiduciaire klanten.

Ernst Jansen nieuwe COO van Kempen Capital Management

Ernst Jansen is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Kempen Capital Management (Kempen). In de nieuwe functie is hij ook benoemd in de statutaire directie van Kempen.

Van Lanschot Kempen: AVA stelt jaarrekening 2019 vast en stemt in met de benoeming van Karin Bergstein als lid van de Raad van Commissarissen

De algemene vergadering (AVA) van Van Lanschot Kempen heeft op 28 mei 2020 de jaarrekening 2019 vastgesteld. De AVA, die vandaag werd gehouden in Amsterdam, ging ook akkoord met alle overige in stemming gebrachte voorstellen.

Van Lanschot Kempen steunt Empty Concertgebouw Sessions met Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Karsu en Amsterdam Sinfonietta

Van Lanschot Kempen, hoofdsponsor van Het Concertgebouw, ondersteunt de voortzetting van de online concertserie Empty Concertgebouw Sessions in mei en juni. Onder anderen zangeres Trijntje Oosterhuis, harpiste Lavinia Meijer en strijkorkest Amsterdam Sinfonietta zullen hierin optreden. Ook het Ruben Hein Trio, zangeres Karsu en pianist Hannes Minnaar geven de komende anderhalve maand acte de présence in de serie die elke woensdag om 12.30 uur wordt uitgezonden.

Van Lanschot Kempen: trading update eerste kwartaal 2020

Van Lanschot Kempen publiceert de trading update over het eerste kwartaal 2020.

Raad van Commissarissen benoemt Frans Blom tot voorzitter en draagt Karin Bergstein voor als lid

Vandaag publiceren wij de agenda met toelichting voor de algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) op 28 mei 2020. Na afloop van deze vergadering treedt Willy Duron terug als voorzitter en lid van de Raad van Commissarissen (RvC). 

Van Lanschot Kempen stelt uitkering dividend over 2019 uit

Vandaag maken wij bekend dat wij de aanbeveling van de Europese Centrale Bank (ECB) en De Nederlandsche Bank (DNB) opvolgen en de uitkering van het dividend over 2019 uitstellen tot in ieder geval na 1 oktober 2020.

Publicatie geconsolideerde financiële verslaggeving Van Lanschot Kempen Wealth Management NV 2019

Van Lanschot Kempen heeft vandaag de geconsolideerde financiële verslaggeving van Van Lanschot Kempen Wealth Management NV over 2019 gepubliceerd.

Van Lanschot Kempen kondigt vertrek Leni Boeren aan

Van Lanschot Kempen en Leni Boeren zijn in goed overleg tot de conclusie gekomen dat Leni per direct om persoonlijke redenen terug zal treden als directievoorzitter van Kempen Capital Management (KCM) en lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen.

Van Lanschot Kempen rondt aandeleninkoopprogramma af

Van Lanschot Kempen heeft het aandeleninkoopprogramma succesvol afgerond. In de laatste periode, van 3 maart tot en met 9 maart 2020, heeft Van Lanschot Kempen 77.861 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A) ingekocht. 

Van Lanschot Kempen publiceert Jaarverslag 2019

Van Lanschot Kempen publiceert vandaag het geïntegreerde Jaarverslag 2019. In dit verslag bieden we onze aandeelhouders en andere stakeholders een integraal overzicht van onze resultaten in 2019 en onze toegevoegde waarde als onafhankelijke, gespecialiseerde wealth manager.

Start inkoopprogramma van aandelen ter afdekking van beloningsbeleid en aandelenplannen

Van Lanschot Kempen start op 20 februari 2020 met het inkopen van maximaal 150.000 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A).

Van Lanschot Kempen: ruim € 98 miljoen nettowinst in 2019

Van Lanschot Kempen heeft de jaarcijfers over 2019 gepresenteerd.

Leonne van der Sar kondigt vertrek aan bij Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen maakt vandaag bekend dat Leonne van der Sar heeft besloten om in de loop van 2020 terug te treden. Leonne is lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen en verantwoordelijk voor de Merchant Banking activiteiten zoals Corporate Finance, Equity Capital Markets en Securities.

a.s.r. en Van Lanschot Kempen gaan samenwerkingsovereenkomst aan voor beleggingsrekeningen a.s.r. bank

a.s.r. bank, onderdeel van ASR Nederland N.V. (a.s.r.), en Van Lanschot Kempen kondigen een samenwerkingsovereenkomst aan. Deze overeenkomst biedt de ruim 15.000 klanten met een beleggingsrekening bij a.s.r. bank de mogelijkheid kosteloos over te stappen naar Evi van Lanschot (Evi). Deze samenwerking is de laatste stap voor a.s.r. in de afronding en afsluiting van haar bancaire activiteiten.

Van Lanschot Kempen: afwaardering van goodwill

Van Lanschot Kempen zal in de jaarcijfers van 2019 een boekhoudkundige afwaardering van € 35 miljoen op goodwill nemen. De afwaardering heeft geen impact op de liquiditeitspositie, de CET1-ratio en het dividendbeleid van Van Lanschot Kempen.

Aanmelden persberichten

Wilt u automatisch persberichten per e-mail ontvangen?