NL EN

Stagiair(e) Evi Sales & Acquisitie

Stagiair(e) Evi Sales & Acquisitie

Over de organisatie

Evi van Lanschot is dé online coach die mensen helpt bij het realiseren van hun financiële doelen. Met de kennis van een private bank maar dan online. Evi is al 16 jaar actief en vanaf het begin een succes. Dit succes wordt gedreven door een dynamisch en professioneel team dat meegroeit met Evi’s ambities.

In een wereld waarin mensen steeds meer zelf verantwoordelijk zijn voor hun financiële toekomst en kritisch zijn op de kwaliteit van financiële diensten meldt Evi zich: ze zet de kennis van topexperts van Van Lanschot en Kempen op een slimme manier in om iedereen die serieus met vermogensopbouw bezig is te begeleiden bij het realiseren van hun doelen. Evi helpt je op weg van geld naar vermogen. Sinds de lancering van Evi in 2013 hebben we veel nieuwe klanten verwelkomd. Om de profilering en commerciële groei van Evi te versterken gaan we de Evi-organisatie uitbreiden.

De functie

Inmiddels groeit Evi hard en dus is het tijd om ons Sales & Acquisitie team tijdelijk uit te breiden met een commercieel ingestelde Stagiair. Als Stagiair bij Evi sta je mensen bij gedurende het onboardingsproces, zodat ze de best passende oplossing kiezen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het meedenken in hoe we onze doelgroep optimaal kunnen benaderen via de diverse on- en offline kanalen.

Je ondersteunt het team wat fungeert als het centrale aanspreekpunt voor specialistische klantvragen. Naast het actief meedenken en creëren van commerciële kansen, werk je regelmatig samen met andere afdelingen in het opzetten van leadprogramma’s, denk je mee met conversie verhogende acties en ben je resultaat gedreven. Daarnaast bied je ondersteuning in het aanmeldproces en zorg je voor het managen van de agenda’s van de Vermogenscoaches. Je gelooft in de combinatie van on- en offline benadering en wilt hier tijdens je studie graag onderdeel van uitmaken.

Functie-eisen

Evi van Lanschot medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. Daarnaast durf je je kritisch op te stellen en voel je je thuis in een commerciële, resultaatgerichte omgeving. Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent bezig met je HBO opleiding;
  • Je bent geïnteresseerd in de financiële sector;
  • Je bent in het bezit van Wft Basis, Wft Vermogen of bereid deze te behalen;
  • Je bent commercieel gedreven en ondernemend;
  • Je bent prestatie- en targetgericht;
  • Je werkt nauwkeurig en in staat kwalitatief goed werk te leveren ondanks de hoge werk- en tijdsdruk;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent inzetbaar bij diverse werkzaamheden;
  • Je bent integer (er geldt geheimhoudingsplicht inzake cliëntgegevens) en stressbestendig.

Wij bieden

Vanaf je eerste werkdag nemen we je mee op avontuur in de wereld van beleggen & (online) vermogensbeheer, waarbij je in je eerste week de benodigde vooropleiding volgt om met kennis van zaken aan je nieuwe uitdaging te beginnen. Afwisselende theoretische en praktische modules zorgen ervoor dat jij geheel ‘Evi-proof’ bent en als trotse ambassadeur van start kan met het leggen van klantcontact.

Werken bij Evi betekent dat je je begeeft in een jonge en dynamische omgeving, waarin we met elkaar werken aan groei en ontwikkeling. We bieden je een onvergetelijke tijd binnen de financiële sector. We leggen de lat hoog en we verwachten dat dit je triggert om jouw eerste stap binnen de financiële sector serieus te nemen en ervoor te gaan!

Daar bovenop kun je ook rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden,  Persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden en een uitdaging waarbij je meegroeit met de organisatie.

Interesse?

Wordt ons verhaal jouw verhaal? Als je klaar bent om, samen met ons, echter het verschil te gaan maken, dan leren we je graag kennen. Vertel ons met jouw motivatiebrief en CV waarom jij de persoon bent die bij ons past.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze recruiters via talent@vanlanschotkempen.com