NL EN

Stagiair(e) Healthcare, Zeist

Stagiair(e) Healthcare, Zeist

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het. 

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

De functie

Van Lanschot Healthcare (https://www.vanlanschot.nl/voor-wie/medici) richt zich heel specifiek op zorgondernemers en hun onderneming: tandartsen, orthodontisten, dierenartsen, apothekers, 1e lijns zorg en medisch specialisten. Bij de afdeling Healthcare werken gespecialiseerde bankers en relatiemanagers die bekend zijn met de financiële vraagstukken van de zorgondernemer in alle fase van zijn/haar beroep, praktijk, apotheek of zorgonderneming.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het ondersteunen van het vaste team van bankers en relatie managers bij het uitvoeren van de dagelijkse advisering van onze zorgondernemers. Dit zijn inhoudelijke, administratieve en ondersteunende werkzaamheden gericht op onze advisering, compliance, kredietbeheer en marketing binnen de afdeling Healthcare. 

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je volgt minimaal een hbo–opleiding en je bent tweedejaars of hoger;
  • Je studierichting is verwant aan banking/finance;
  • Je hebt affiniteit met (e) marketing;
  • Je bent eager en hebt ambities in de financiële wereld;
  • Je bent representatief, accuraat, oplossingsgericht en goed georganiseerd;
  • Je bent gemotiveerd, zelfredzaam en kunt goed zelfstandig werken;

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wij bieden

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving. 

Interesse?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emily Lageveen, Campus Recruiter, op telefoonnummer (020) 354 46 16 of mail naar talent@vanlanschotkempen.com