NL EN

Stagiair(e) Hypotheekadviseur, Healthcare

Stagiair(e) Hypotheekadviseur, Healthcare

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het. 

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

De functie

Voor onze hypotheekadviseurs bij Healthcare zijn wij op zoek naar een stagiair(e). De hypotheekadviseurs ondersteunen de bankers bij Healthcare. Zij verzorgen de hypotheekadviezen en de hypothecaire kredietvoorstellen. Zij voeren de adviesgesprekken en behandelen de execution only aanvragen van klanten. Onze klanten en wet- en regelgeving stellen hoge eisen aan advisering en hypotheekverstrekking.

Als stagiair(e) assisteer je de hypotheekadviseurs bij hun dagelijks werk. Dat betekent het behandelen van hypotheekaanvragen, het opvragen en beoordelen van klantinformatie, het (mee-) schrijven van kredietvoorstellen en hypotheekadviezen en het beoordelen van hypotheekdossiers. Na jouw hypotheekstage heb je een goede kennis van hypotheken en de wijze waarop deze dienstverlening wordt georganiseerd. Tevens zal je op specifieke onderwerpen kleine marktonderzoeken doen. Denk hierbij aan tarieven, productvoorwaarden en online dienstverlening.

Je maakt onderdeel uit van Van Lanschot Healthcare (https://www.vanlanschot.nl/voor-wie/medici). Zij richt zich heel specifiek op zorgondernemers en hun onderneming: tandartsen, orthodontisten, dierenartsen, apothekers, 1e lijn- zorg en medisch specialisten. Bij de afdeling Healthcare werken gespecialiseerde bankiers, hypotheekadviseurs en relatiemanagers die bekend zijn met de financiële vraagstukken van de zorgondernemer in alle fase van zijn/haar beroep, praktijk, apotheek of zorgonderneming.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je volgt een Hbo-opleiding;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent analytisch sterk en werkt accuraat;
  • Je hebt interesse in en affiniteit met de financiële sector;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.;
  • En je bent vanaf september 2019 voor 32 - 40 uur per week beschikbaar. 

Wij bieden

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kan je mailen naar Campus Recruitment naar talent@vanlanschotkempen.com