NL EN

Stagiair(e) Marketing & Communicatie – Private Banking, Business Professionals

Stagiair(e) Marketing & Communicatie – Private Banking, Business Professionals

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.


We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Ben jij een bachelor- of een masterstudent en zoek je een gave Marketing & Communicatie meewerkstage? Ben je ambitieus en wil je iets extra’s uit je stageperiode halen? Wil je zowel marketing & communicatie ervaring opdoen als de Private Banking beleving meemaken? Ga dan aan de slag als Marketing & Communicatie stagiair bij het Private Banking team Business Professionals.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die content maakt zoals vlogs, blogs, infographics en artikelen en presentaties. Daarnaast werk je ook mee aan de branding van ons team, heb jij leuke ideeën voor onze marketing online en/of offline? Onderdeel van je werk is ook het ondersteunen bij het organiseren van diverse projecten, evenementen en commerciële acties. Om een beeld te krijgen van Private Banking dienstverlening krijg je ook de mogelijkheid om individuele gesprekken van de private bankers voor te bereiden door gegevens te verzamelen en diverse analyses te maken.

Als stagiair(e) ben je volledig lid van het Private Banking team Business Professionals. Dit team bestaat uit circa 20 medewerkers, waaronder Private Bankers, Relatiemanagers, Beleggingsadviseurs en een aantal stagiaires.  Ons team richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk: partners van de gerenommeerde accountants-, advies- en advocatenkantoren. Deze interessante doelgroep heeft te maken met unieke financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk, waar wij als team in gespecialiseerd zijn.

Voor een sfeerimpressie van ons team zie: https://player.vimeo.com/video/290439032?color=ffffff&title=0&byline=0&portrait=0&badge=0&autoplay=1

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke student en je wilt alles uit je stage halen. Je volgt een HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld de richting Marketing & Communicatie, Media Management, Digitale Communicatie of Journalistiek en je zit minimaal in het derde jaar van je studie.

Check je profiel:

 • Je bent representatief, accuraat en goed georganiseerd;
 • Interesse in het schrijven en bedenken van content;
 • Je hebt leuke en creatieve ideeën over promotie en marketing;
 • Je bent leergierig en weet van aanpakken;
 • Je vindt het leuk je bezig te houden met het doorontwikkelen van bestaande initiatieven;
 • Je bent een teamplayer, oplossingsgericht en creatief;
 • Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt affiniteit met grafische vormgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Pré: uitstekende beheersing van PowerPoint en de vaardigheid om te werken met programma’s als Photoshop, InDesign, Premiere Pro en Illustrator;
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar voor een fulltime (40 uur) meewerkstage vanaf 1 september 2019.

Wij bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om al je talenten te ontwikkelen binnen het team Van Lanschot Business Professionals. Wij zijn het grootste en meest toonaangevende private banking team voor deze doelgroep. Jij krijgt binnen het team een ondernemende en vrije rol als stagiair(e) Marketing & Communicatie. We laten je vrij om van jouw stage een succes te maken, maar ondersteunen je waar nodig. Je volgt een passend ontwikkeltraject en werkt samen met ervaren collega’s. Daarbij horen uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke stagevergoeding.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Scholte, teamleider Relatiemanagers Business Professionals, via a.s.scholte@vanlanschot.com of (088) 3553 13 73

Past deze stageplaats niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.