NL EN

Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals

Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Ben jij een bachelor- of een masterstudent en zoek je een gave Private Banking stage? Ben je ambitieus en wil je iets extra’s uit je stageperiode halen? Wil je kennis opdoen op het gebied van financiële planning, beleggen, fiscaliteit en relatiebeheer? Ga dan aan de slag als Private Banking stagiair bij het team Van Lanschot Business Professionals in Amsterdam.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van het team waarin jij kan komen te werken: https://youtu.be/gjqCjkQWGuk 

 Hoeveel krijg je betaald?

  • EUR 650 per maand

Functie-eisen

Je profiel

Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke student en je wilt alles uit je stage halen. Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zoekt een stage waarin je uitgedaagd en goed begeleidt wordt.

Je volgt een HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld de richting Financial Services Management, Bedrijfskunde of International Business and Management en je zit minimaal in het derde jaar van je studie.

Herken jij je in dit Van Lanschot profiel?

  • Je bent een 3e/4e jaars WO/HBO student;
  • Iemand die werkervaring wil opdoen d.m.v. een meewerk- of afstudeerstage;
  • Wij bieden ook ruimte aan stagiaires die afstuderen en een uitgebreid klantonderzoek willen doen (bij voorkeur WO);
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar voor een full-time (40 uur) vanaf augustus/september;
  • Afwachten is niets voor jou: je ontplooit initiatieven, op pro-actieve wijze;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed;
  • Je werkt accuraat en kwaliteitsgericht;
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je werkt klant- en servicegericht en kunt omgaan met details.

Wij bieden

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Scholte, teamleider Relatiemanagers Business Professionals, via a.s.scholte@vanlanschot.com of (088) 3553 13 73

Past deze stageplaats niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.