NL EN

Stagiair(e) Vlogs Kenniscentrum

Stagiair(e) Vlogs Kenniscentrum

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor het Kenniscentrum zijn wij op zoek naar een stagiair vlogs. Het Kenniscentrum is verantwoordelijk voor de interne en externe verspreiding van kennis op het gebied van financiële planning en zorgt ervoor dat deze kennis goed toepasbaar is voor de praktijk. Het Kenniscentrum ontwikkelt ook concepten op het terrein van financiële planning en vermogensstructurering. Op de afdeling werken 6 medewerkers. Voor de verspreiding van kennis maakt het Kenniscentrum vlogs en blogs. De stagiair zal worden ingezet ter verbetering en uitbreiding van dit proces. 

Je stagebegeleiders zijn Bart Frohn en Hanneke Kroonenberg. 

Het gaat om een meewerkstage voor circa 8-32 uren per week, met directe ingang voor de duur van 6 maanden.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Je verricht onderzoek onder de interne doelgroep (bankers en relatiemanagers) zodat je een beeld krijgt van de meest effectieve vorm van kennisoverdracht
  • Bij het maken van vlogs treed je op als coördinator, inspirator, kwaliteitsbewaker en regisseur. Je collega’s van het Kenniscentrum vloggen.  
  • Je maakt een plan waarin je beschrijft aan welke extra eisen vlogs moeten voldoen om ook extern gebruikt te kunnen worden. Na interne goedkeuring voer je dit plan uit.
  • Je bent collega’s behulpzaam bij het gebruik van de camera en toebehoren, met zelfwerkzaamheid als resultaat.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

  • Natuurlijk ben je geïnteresseerd in media, communicatie en marketing.
  • Je hebt interesse in kennisoverdracht en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent trots als jouw aanpak wordt gevolgd en een vlog online gaat.
  • Je wilt ruimte krijgen om iets zelf uit te zoeken, maar wilt ook kunnen rekenen op ondersteuning als het nodig is.
  • Je hebt gevoel voor kwaliteit: de communicatie die je maakt is altijd relevant, goed onderbouwd, onderscheidend en effectief.
  • Je beschikt over ervaring op het gebied van het maken en monteren van vlogs en bij voorkeur maakt dit onderdeel uit van je opleiding, ten minste op MBO niveau.
  • Je bent een teamspeler, inspirerend, accuraat en goed georganiseerd.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Frohn, Structureerder Kenniscentrum, via 06-5317 6569 of b.frohn@vanlanschot.com. Ook kun je mailen met onze recruiters via talent@vanlanschotkempen.com.