NL EN

Digital XL

Bouw mee aan onze digitale toekomst

Heb jij een passie voor IT? Ontdek dan je carrièremogelijkheden bij ons. Wij zoeken innovators die werken aan de ontwikkeling van onze digitale omgeving.

Wij zoeken versterking door een:

"De beste oplossing uitdenken"

Bas Rapati, manager Digital Banking: ‘Van Lanschot Kempen is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. De eeuwenlange historie vormt het fundament voor de huidige wealth manager. Ik vind het fantastisch om op deze stevige basis toe te mogen werken naar een perfecte online klantbeleving. Dit kan alleen maar met een team dat op de hoogte is van de allerlaatste online ontwikkelingen. Met mensen die het gaaf vinden om te zoeken naar innovatieve oplossingen. Wij zijn op zoek naar collega’s die ons komen versterken. Wil jij meebouwen aan onze nieuwe organisatie? Ik kijk ernaar uit!'

Digital XL aan het werk: Hackathon

In 2018 organiseerde Digital XL haar allereerste Hackathon. In korte tijd bedachten ontwikkelaars, designers, marketeers en collega's uit de business innovatieve en creatieve oplossingen voor actuele vraagstukken. De winnaars brachten hun idee daadwerkelijk in productie.

Werken bij een start-up binnen een private bank

“Binnen elke organisatie wordt digitale ontwikkeling steeds belangrijker, staat centraler in de besluitvorming over de dienstverlening . Van Lanschot is daarvan overtuigd.” Lead consultant Geert van der Cruijsen vertelt over de algehele ICT-omslag bij Van Lanschot.

Lees het interview

Meer weten?

Neem contact op met Bas Rapati, manager Digital Banking, +31 6 45 07 28 10, b.rapati@vanlanschot.com.