NL EN

Wat is jouw verhaal?

Werken bij Van Lanschot Kempen. Excelleren op het hoogste niveau.

Werken bij Van Lanschot Kempen

Wil je écht impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding, discretie en specialisatie hierbij een centrale plek innemen? Dan ben je bij Van Lanschot Kempen aan het juiste adres. Wij denken niet in standaardoplossingen, maar streven naar maatwerk om de wensen en doelstellingen van onze relaties te realiseren. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor de klant, gespecialiseerde kennis en ervaring.

Kun jij onze klanten aan? Van Front-end Developers en Online Marketeers tot Eventmanagers en Private Bankers: wij hebben fantastische mogelijkheden voor jouw kennis en capaciteiten. Bekijk de video’s, lees de testimonials, volg ons op Facebook en neem een kijkje achter de schermen op Instagram. Ontdek de kansen en vertel ons jouw verhaal!

Naar de vacatures 

Video's

Video

‘Hier denkt men in kansen.’

Het verhaal van Tosca Holtland

Tosca, collega bij Treasury Funding Management, over kansen. En hoe zij de mogelijkheid krijgt om iedere dag te excelleren in wat zij doet.

Video

‘Groeien vanaf dag één.’

Het verhaal van Hans Hurenkamp.

Als startende bankier krijgt hij dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen en klanten; Hans Hurenkamp over groeien vanaf de eerste dag.

Video

‘Gepassioneerd? Pak die kans.’’

Het verhaal van Katja Kok.

Mensen met passie voor hun vak, die geven wij alle ruimte. Kantoordirecteur Katja Kok vertelt.

 

Video

‘Je visie telt.’

Het verhaal van Guido van Aubel.

Directeur Personal Banking Guido van Aubel deelt zijn visie op de toekomst van het online bankieren. En waarom hij koos voor Van Lanschot Bankiers.

Vind de baan die bij je past

Werken op het hoogste niveau? Vertel ons jouw verhaal en solliciteer nu.

 

Wil jij het beste voor jezelf? Ben jij je eigen sleutel tot succes? Bouw mee aan de toekomst van onze organisatie.

Leer onze organisatie kennen en zet jezelf op de kaart. Nieuwsgierig? Lees verder.

 

Vacatures bij Digital & Innovation

Digital XL is het innovatieve programma van de afdeling Digital & Innovation bij Van Lanschot Kempen. Wij zijn op zoek naar collega’s die ons komen versterken.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Spreekt Van Lanschot Kempen je aan? Kijk dan bij onze vacatures. Voor vragen kun je contact opnemen met ons Talent Attraction & Developmentteam, telefoon (020) 354 46 00 of mailen naar talent@vanlanschotkempen.com.

Bekijk de vacatures